Tervezd meg tökéletes pikniked vagy kempingezésed praktikus kiegészítőkkel!

Tavasszal nincs is jobb érzés, mint kiszabadulni a természetbe, és élvezni a friss levegőt, a madárcsicsergést és a napsütést. A piknikezés és a kempingezés kiváló lehetőséget biztosít a stresszes hétköznapok elhagyására, és egy kis időt eltölteni a családdal és a barátokkal a szabadban. Ahhoz, hogy az élmény még emlékezetesebb legyen, érdemes odafigyelni az apró részletekre is, és néhány praktikus kellékkel, kiegészítővel feldobni a programot.

Íme néhány tipp, hogyan tervezd meg tökéletes piknikedet vagy kempingezésedet:

Praktikus és stílusos piknikkosarak

piknikkosarak igazi alapdarabok, amelyekben könnyedén magunkkal vihetünk minden szükséges eszközt egy jó hangulatú szabadtéri piknikezéshez. A piknikkosarakon túl most már piknik hátizsákok is elérhetőek kínálatunkban - válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet stílus, méret, szín alapján vagy éppen aszerint, hányan tartanak Veled!

Piknik takarók

A piknik és kemping élményének kulcsa az egyszerű kényelem és a kikapcsolódás. Egy megfelelő piknik takaró is alap kelléke a szabadban pihenésnek, ücsörgésnek, iszogatásnak, falatozásnak. Bizonyos típusú négy személyes piknik hátizsákokhoz jár a pikniktakaró!

Praktikus és esztétikus evőeszközök

A megfelelő evőeszköz az egyik legfontosabb alapfelszerelés a piknikezéshez, kempingezéshez. Fontos, hogy praktikusak legyenek, ugyanakkor esztétikusak is, hogy az étkezés élménye még élvezetesebb legyen. Éppen ezért érdemes olyan evőeszközöket választani, amelyek strapabíróak és könnyen tisztíthatóak. Az Nature Brand kínálatában számos ilyen praktikus és szép evőeszköz található, amelyek ideálisak a piknik és kemping élményének fokozásához. Amennyiben a piknik kosarakban található felszerelést kiegészítenéd további villával, kanállal, késsel, válassz ezen utazó evőeszközök közül!

Az evőeszközök mellett fontosak még a tárolóeszközök, mint például a hűtőtáskák és az élelmiszer-tároló dobozok, amelyek segítenek megőrizni az ételek frissességét és biztonságosan tárolni azokat a kemping vagy a szabadtéri piknik helyszínén.

Hová menjünk piknikezni? Hol kempingezzünk?

Ha már eldöntöttük, hogy milyen kemping vagy piknikfelszerelésre van szükségünk, akkor érdemes egy kicsit elgondolkodni azon is, hogy hova megyünk piknikezni vagy kempingezni. Egy jó helyszín kiválasztása ugyanis nagyban befolyásolja az élményt.

Ha kempingezésre szeretnénk menni, akkor fontos, hogy olyan területet válasszunk, amelyik alkalmas a sátorállításra és a tábortűz gyújtására is. Ezen kívül érdemes figyelembe venni a közeli vízforrásokat is, hogy ne kelljen nagyon messzire menni az ivóvízért vagy vadkemping esetén akár a fürdésért.

Ha inkább piknikezni szeretnénk, akkor a választásunkat általában az szabja meg, hogy milyen környezetben szeretnénk eszegetni, iszogatni, beszélgetni és pihenni. Lehetőség van városi parkokban, erdőkben vagy akár hegyekben piknikezni is. Fontos, hogy olyan helyet válasszunk, ahol van lehetőség ülni és pikniktakarót kiteríteni.

Vigyünk magunkkal sapkát, naptejet, szúnyog és kullancsriasztót.

Ha ezekre odafigyelünk, akkor garantáltan egy emlékezetes és kellemes piknik- vagy kempingélményben lehet részünk. És ne felejtsük el, hogy a természetet mindig tisztelettel kell kezelni, és magunk után kell takarítani!

Bárhová is menjünk, lehetőleg a szemetet ne hagyjuk ott magunk után, mert a parkok, tisztások, sütőgető helyek környékén ugyan általában vannak szemetesek, de azokból gyakran a szél kifújja a hulladékot, ritkábban is ürítik, nehezebb is a tisztán tartásuk. Ha tehetjük, inkább csomagoljuk össze, és vigyük magunkkal mindazt, amit odavittünk.