Branded By Earth

Branded By Earth néven egy természetes, vegán, többcélú, 100%-ban növényi alapú és bőrbarát összetevőket tartalmazó szépségápolási termékcsaládot ismerhetsz meg.

Minden Branded By Earth termék Európában készül, és természetes alapanyagokból származik.

Minden Branded By Earth termék vegán termék, ami azt jelenti, hogy az összetevők nem állati eredetűek, és a termékeket nem tesztelik állatokon.

Mivel a Branded By Earth szépségápolási termékcsaládja növényi alapú, minden termék természetes illatot áraszt és minden bőrtípus számára kímélő.

A folyékony kozmetikumok akár 80%-ban vízből állnak, ezért nagy ökológiai lábnyomot hagynak maguk után. A Branded By Earth szépségápolási termékcsaládon belül a folyékony tisztálkodó és szépségápolási termékeket olyan szilárd kozmetikumokká alakítják át, amelyek csak a valóban szükséges összetevőket tartalmazzák.

A Branded By Earth egy műanyagmentes márka. A felesleges műanyag csomagolást megszüntetjük és újrahasznosítható csomagolást használunk, így csökkentjük a hulladék mennyiségét és ezáltal a környezeti lábnyomunkat.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Természetes alapanyagok - Nem tartalamaznak állati eredetű összetevőket - 100%-ban növényi alapú és bőrbarát összetevők - Víztakarékosság - Műanyagmentes